Låsbloggen

ASSA ABLOY Opening Solutions sin blogg om sikkerhet til virksomheter og prosjektmarkedet


- Gå til Adgangsbloggen

Om Adgangsbloggen

Adgangsbloggen er en blogg fra ASSA ABLOY Opening Solutions Norway om låssystemer og adgangskontroll for deg som har ansvar for sikkerhet, prosjektering, drift og vedlikehold i næringsbygg og offentlige virksomheters lokaler. Her får du faglig påfyll og nyttige tips som gjør det enklere å finne løsningene du trenger i din rolle.

ARX Sikkerhetssystem


ARX Sikkerhetssytem fra Trioving

I ARX får du et avansert online-system med høy sikkerhet sammen med offline-lesere med høy bekvemmelighet.

Trioving kaller det tilpasset sikkerhet; riktig sikkerhet på riktig dør. Du får en optimal løsning som også er kostnadseffektivt og som gir mulighet for et nøkkelfritt system.

Et godt sikkerhetssystem består av deler som fungerer godt sammen og garanterer sikkerhet og trygghet for bygg og brukere. TrioVing leverer kvalitet og fremtidssikre løsninger for alle typer virksomheter og bygg.

RX WEB -enkelt adgangssystem fra TrioVing


RX WEB adgangssystem fra Trioving

Kortleseranlegget RX WEB er et enkelt og oversiktelig adgangssystem.

RX WEB passer for små og mellomstore bedrifter. Det kreves ingen spesiell server. Ved oppstart av RX WEB behøves ingen installasjon av programvare. Den er allerede lagt i sentralenheten og man administrerer adgang, brukere, logg og andre typer hendelser ved å bruke en nettleser.

APERIO


APERIO

Kortleseranlegget Aperio.

Utvid ditt adgangskontrollsystem med flere dører på en kostnadseffektiv måte Ytterligere dører kan integreres i adgangskontrollsystem til en lav kostnad. Kan bli kombinert med nye og eksisterende adgangskontrollsystemer. Enkelt å installere, uten å måtte gjøre endringer på selve døren. Standard RFID teknologier støttes.Batteridrevet Aperio®-enhet tilbyr RFID-kortleser.Trådløs kommunikasjon mellom Aperiolåser og huber. Aperio® kan styre adgang online i sanntid.Anvendelse Aperio® sin åpne løsning gir deg en praktisk måte å koble til med de fleste adgangskontrollsystemer via RS485 eller Wiegand interface. Aperio® sylindere eller tilbehør kommuniserer via en kryptert trådløs link til en kommunikasjonshub, som er koblet rett i systemet.